Vi använder cookies på tema.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Kultursommar 2020

Kultursommar är ett GRATIS årligen återkommande dagläger för barn födda 2007-2010. På lägret får de möjlighet att prova på och fördjupa sig i ett varierat kulturutbud. Dans, Film & Foto, Musik, Teater samt Bild & Form är våra huvudkategorier. Tiderna för Kultursommar är under vecka 26 och 27 måndag till fredag 11-15.30 varav man anmäler sitt barn till en av veckorna. All info står i anmälan!

KULTURSOMMAR ÄR FULLBOKAT FÖR I ÅR. Välkomna att anmäla era barn igen nästa år!

Kultursommar och Covid-19:

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och restriktioner. Om restriktionerna fortlöper så kommer Kultursommar se lite annorlunda ut i år. Vi kommer att arbeta med fasta grupper på ca 7 barn plus ledare för respektive kategori, där barnen inte har samma möjlighet att byta grupper som förut. Så om man väljer en grupp så ska man stanna i den gruppen hela dagen. Det totala antalet deltagare för Kultursommar är begränsat till 35 deltagare.

Extra noga att poängtera i dessa tider är att vi förbehåller oss rätten att ändra arrangemanget och eventuellt även ställa in det på kort varsel om det skulle behövas.

Men vi hoppas givetvis på det bästa och ser fram emot ännu ett fantastiskt KULTURSOMMAR!