Vi använder cookies på tema.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Verksamhetsmark Skrea/Ågård

Ågård är ett verksamhetsområde längs väg 150 och med närhet till E6. Här finns två tomter till salu, en för handel och livsmedelshandel och en för industri. I Skrea, utmed väg 767, finns en tomt för handelsändamål.

På Skrea/Ågård finns idag ett kluster av företag inom livsmedelsproduktion, bland annat Carlsberg och Arla. Liknande eller närbesläktad verksamhet passar därför bra i området. På Skrea/Ågård äger Falkenbergs kommun cirka 30 000 kvadratmeter försäljningsbar verksamhetsmark. Marken är fördelad på tre tomter.

Markpriset är 250 kronor/kvadratmeter exklusive anslutningsavgifter för VA, el, tele, fiber mm.

Kontakta oss

För ytterligare information kontakta Falkenbergs kommuns näringslivsutvecklare Mattias Fornell på tel. 0702 31 88 40 eller mattias.fornell@falkenberg.se.

Läs om vår företagslots för en lyckad etablering

Vill du etablera företag i Falkenberg? Genom vår företagslots hjälper vi dig med allt du behöver för en lyckad etablering.

Vi är ditt bollplank i alla frågor som kan bli aktuella vid en företagsetablering. Det kan handla om kontakter, mark, lokaler, finansiering, bygglov, tillstånd, rekrytering med mera. Oavsett vad du har för frågor kring ditt företag hjälper vi dig att samordna och hitta rätt kontakter för just din frågeställning.

Snabb och effektiv process

Är det frågor och ärenden som är kommunspecifika kan vi genom vår Företagslots se till att du, vid ett och samma tillfälle, får träffa de personer som berörs av din frågeställning och som kan hjälpa dig vidare. Allt för att göra din process så snabb och effektiv som möjlig.

Kontakt

Mattias Fornell, näringslivsutvecklare Falkenbergs kommun
0702 31 88 40
mattias.fornell@falkenberg.se.

Kartbild

Den rutmönstrade marken i bilden ägs av Falkenbergs kommun och är till salu. Lila markerad mark är planlagd för industri och mörkrosa mark är planlagd för handel. Bläddra bland bilderna för att se områdena mer detaljerat.

Ett av Sveriges bästa näringlivsklimat

I Falkenberg har vi enligt våra egna företagare ett av landets bästa näringslivsklimat. I den senaste rankingen från Svenskt Näringsliv hamnar Falkenberg åter igen bland de främsta. Rankingen av företagsklimatet i Sverges 290 kommuner görs årligen och på foretagsklimat.se kan du läsa hela rapporten.

Engagerat näringsliv
I Falkenberg har vi ett engagerat näringsliv som arrangerar välbesökta näringslivsluncher, en populär näringslivsdag och en festlig näringslivsgala. Inom näringslivet finns det en stark gemenskap och det är enkelt att knyta nya kontakter.

Samverkan för ökad konkurrens- och attraktionskraft
Genom ökad samverkan mellan kommun, invånare, näringsliv och intresseorganisationer jobbar vi tillsammans för att stärka Falkenbergs konkurrens- och attraktionskraft.

Mix av mindre och större företag
I Falkenberg finns en mix av både mindre lokala företag och större etablerade företag som Sia Glass, Arla, Carlsberg, Essity, 2Entertain och Gekås Ullared.

 

En västkustpärla i en tillväxtregion

Falkenberg har tydliga styrkor och naturliga förutsättningar vilket gör Falkenberg attraktivt för många. Här finns brusande hav och långa stränder, men även spännande stigar som slingrar sig genom skogarna. I Falkenberg är även livet lite enklare och det finns mer tid till det som finns bortom måsten.

Mitt i Halland

Falkenberg ligger mitt i Halland i en region med stark tillväxt och goda framtidsutsikter. Närheten till Malmö och Göteborg ger många fördelar och det är lätt att pendla till och från Falkenberg med bil och tåg.

Vi blir fler falkenbergare

Falkenbergs kommun har cirka 45 000 invånare och är idag den 55:e största kommunen i Sverige. Vi har haft en positiv befolkningsutveckling i flera år och i framtiden kommer vi att vara ännu fler som vill bo i Falkenberg.

Läs mer om vad Falkenberg har att erbjuda på Falkenberg.se

Platsinformation

Skrea/Ågård

Kontakt