Vi använder cookies på tema.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Status: Planerat

Hyresrätter i Ullared

På Marknadsvägen i Ullared ska Fabo bygga ett bostadshus i sju våningar med 22 hyresrättslägenheter. Sex av lägenheterna är trygghetsboende.

Fastigheten är belägen på Marknadsvägen och här ska Fabo bygga ett bostadshus med 7 våningar och med 22 lägenheter, varav sex av dem är trygghetsboende. Med detta läge har man nära till både handel, förskola och övrig kommunal service. Huset blir också en träffpunkt för allmänheten då verksamhetslokaler kommer finnas i bottenplan. Byggnationen är det första projektet i Fabos övergripande strategi om nyproduktion av hyresrätter på landsbygden. Arbetet sker i samarbete med MVB Astor.

Läs mer om projektet: www.fabo.se
Exploatör: Fabo

Tidsplan

Det nya huset beräknas vara klart maj 2020.

Trygghetsboenden för personer 70+

I huset på Marknadsvägen finns det sex trygghetsbostäder. Trygghetsboende är till för dig som vill ha ett anpassat boende där det finns gemensamhetsutrymmen med måltider och samvaro samt tillgång till personal. Intresseanmälan för trygghetsboende görs till Falkenbergs kommun. Klicka här för att läsa mer om trygghetsboenden i Falkenbergs kommun.

57.138093, 12.715932

Konceptbild bostadshus i Ullared

Bilden är en konceptbild. Det kan finnas skillnader jämfört med hur det kommer att se ut när det är färdigbyggt. Bild: Tengbom

Platsinformation

Marknadsvägen 3, Ullared

Kontakt

  • Vid frågor eller synpunkter hör av dig till vårt
  • kontaktcenter